skip to Main Content

Nyári éjszakán éjfél után nem sokkal, Orfűről indultunk haza a barátommal. Ahogy lenni szokott az autóm, aminek eddig semmi gondja nem volt megadta magát menet közben egy nagy csattanás kíséretében. Nem volt hajlandó mozdulni sem előre sem hátra.
Éjjel a sötétben kint az országúton nagyon kiszolgáltatott helyzetben éreztük magunkat. Telefon haza, szülöket felébresztettem. Apa szerencsére tudott megoldást.
Hívott azonnal egy ismerős autómentőt, aki éjszaka 30 perc alatt a helyszínen volt!!!! Nagyon gyorsan felrakta rögzítette, megírta a papírokat, és már robogtunk is Pécsre.

Az ősszel a szeretett autónk felmondta szolgálatot. Mivel speciális( automataváltó) baja volt Pécsen nem vállalta senki a javítását megfelelő garanciával. Több Pécsen elérhető autómentéssel foglalkozó vállalkozást hívtunk a telefonkönyvből, de az Autómentés-Pécs csapata adta messze a legjobb árat. A munkájukkal nagyon elégedett voltam a megbeszélt idő elött 10 perccel már a felrakónál voltak, a gépjárművel nagy odafigyeléssel bántak, pontosan időben leszállították a járműünket. Rakománybiztositással és autó pályadíjjal sem terhelték a végösszeget. Ha bármi problémánk lesz az autóval a jövőben, akkor is csak velük fogunk dolgoztatni. Köszönöm a munkát és korrektséget.

Köszönöm a gyors mentést csak ajánlani tudom pontos preciz korrekt ár köszönöm

Lemerült akkumlátor kapcsán volt szükségem a segítségére. Gyors, elérhető és korrekt árakon dolgozik.

Nagyon korrekt és gyors segítséget kaptunk! Köszönjük!

Back To Top